CONDUCEREA USLR ESTE ÎNCURAJATĂ DE DEPUTATUL CONSTANTIN CODREANU, ÎN DEZVOLTAREA PLATFORMEI MULTIMEDIA

Comunicat de presă

Astăzi, 24 septembrie 2020, conducerea Uniunii Scriitorilor de Limba Română și Colegiul Redacțional al Revistei multimedia „Poduri de Dor” (poduridedor.uslr.md) – tribuna organizației – au fost reprezentate de dna Diana Ciugureanu, Președinta USLR, la Biroul Parlamentar de la Chișinău, al dlui Președinte, Deputatul în Parlamentul României, Constantin Codreanu. 

Oficialul de la București a ascultat cu atenție, mesajul formulat succint și a răspuns cu o maximă disponibilitate de a susține USLR în dezvoltarea platformei media, create acum un an. Dlui a enumerat oportunitățile concrete de finanțare a proiectelor USLR și chiar a întrebat de ce nu au fost depuse până în prezent, cereri de finanțare la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, condus de dna Ana Guțu. 

Atmosfera a fost una frățească și cooperantă, precum și mobilizatoare întru valorificarea ajutorului concret din partea conducerii Țării-Mamă. 

Liderul USLR  și-a exprimat recunoștința pentru receptivitatea distinsului reprezentant al autorităților de la București și i-a urat în numele echipei, sănătate și refacere grabnică după accidentul rutier, suportat recent la Iași și depășit cu brio, de dl Deputat și de conducătorul auto. 

Departamentul Multimedia al USLR

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top